Kategorier
Stockholm

Åker hem

Vaknar varje morgon med föresatsen att i  eftermiddag ska det ske. Efter jobbet ska jag åka in och mörkergatufotografera. Men sen är jag bara så trött att jag kopplar på autopiloten som tar mig hem. Efter powernapen i soffan tänker jag: I morgon! Då ska jag!

Har en del idéer om vart jag ska bege mig och kunde jag bara hålla dem i huvudet tills det är dags, skulle de kanske inspirera mig såpass att det blev av.

Tog den här bilden i Gamla stan, i starkt solsken. Tycker det blev en förunderlig bild, med siluetten mot magen. En bild att fundera kring.

Har kört lite mer vanliga bilder ett kort tag, dags för en kornig från Centralens mörker.

Få se vad som händer i morgon eftermiddag. Ni som följer i mina Fotospår får se.

6 svar på ”Åker hem”

Förunderlig var ordet. Siluetten ser inklippt ut. Det är den naturligtvis inte. Bilden känns stark, nästan politisk. Fråga mig inte hur/varför.
Du kanske borde sälja soffan på Tradera, Matti? Skaffa en obekvämare. Men jag tvivlar inte speciellt mycket på att vi kommer att få se de där mörkerbilderna endera dan (eller kvällen). Du har ju gått från klarhet till klarhet sen jag först upptäckte dig på FS.
Jag gillar verkligen donnan på 2:a bilden. Eller rättare sagt posen o klädseln.
Ha en bra kväll (apropå mörker)!
/tim

Soffan ska slängas, men jag orkar inte. Måste vila i den först, och sen är det för mörkt 🙂 Och det blev inget mörkerfotande denna kväll heller. Men i morgon!!! Från klarhet till klarhet till dunkel och mörker, en golgatavandring? Hörde om ngt bokreleaseparty på ngt galleri. Dricka en skvätt vitt, eller rött, för de lär ju inte ha ngn Guinness. Maybe that will do the trick?

Förtrösta inte, snart kommer det att vara mörkt redan när du beger dig från jobbet och då är det bara att hålla kameran reda så snart du stiger utanför dörren… motiven brukar du vara duktig att finna var du än är! /Malin

Stängt för kommentering.