Kategorier
Stockholm

Avstigning Rådmans

Äntligen vardag igen. Det var i och för sig vardag även i går men då var jag snorseg efter en heldags utvecklingssamtal. Så det vart inget. Då. Men i dag. Åker till Rådmansgatan och kollar en av mina favorittrappor. Blir inte nöjd med bilderna.

Går Sveavägen mot Konserthuset. Tittar in på Mio och kollar bäddsoffa. Tio veckors leveranstid före jul, åtta efter. Då hinner jag fundera. Och spara.

Det blir Hamngatan ner till Kungsan där en blöt skridskois just spolas.

Tar mig över till Gamla stan. Tar en bild på en man som kommer traskande nerför Lejonbacken. Tycker inte det blev något mer än – en man som traskar nerför Lejonbacken. Följer Österlång och tar mig till korsningen, är det Baggens och Köpmans? Där så många vackra bilder tagits.  Plåtar en lyktgubbe som guidar en skock runt i gränderna och senare en vanlig dödlig som kommer gående. Äh, inget.

Innan har jag hittat en tupp. Hur kan man komma på tanken att plåta en metalltupp?

Får mejl från Amazon, de har skickat boken. Som skulle komma tidigast 10 december. Med bananbåt?