Kategorier
Stockholm

Hello Goodbye

Som någon kanske märkt har jag vilat på hanen i ett par dagar. Vissa veckor är slitigare än andra och kräver rask hemfärd efter arbetsdagens slut.

Men nu är det fredag och fredagsmys. Vinter- och julölprovningen skummar vidare genom förortssortimentet. Först ut är Mysingen Midvinterbrygd. Får flashbacks från tiden då jag var delägare i en kajak och vi tog oss från Nynäshamn över till Utö just över Mysingen. Det var några dagar efter en skaplig storm som höll Gotlandsfärjorna i hamn. Nu återstod bara dyningarna och vi höll kursen genom att hålla utkik efter land när vi vilade på vågtopparna, i vågdalarna såg vi inget och inget såg oss. Spännande. Ölen upplever jag däremot som lite blek, men en stark trea får den.

Tänk vad lite rött kan göra för en bild

Laddade just ner Savoy Brown´s Raw Sienna. Kanon! Säger det igen – kanon!!! Lyssna!

Lämmeltåg från fyllebåten

Beställde en bok igen, får aldrig nog. Approaching Photography av Paul Hill. Vore kul att få lite ord till plåtandet. Går ju på känsla.

Sa jag adjö när jag kom?

Är det hello eller goodbye? Det hänger på dagsformen, på lusten, glädjen, inspirationen som vanligt. Ska nog orka köra lite till. Skulle ändå kanske ta ett kreativt brejk och fundera lite, samla i ladorna, låta bilderna vila innan publicering. I den här bloggen har jag annars genast lagt upp vad jag pysslar med till påseende och förhoppningsvis någon kommentar.