Kategorier
Stockholm

Skrivarproblem och vräkig snö

Nozzlecheckar och headcleanar min Epson Stylus Photo RX620 tills den meddelar att den har inre delar vars servicetid nått sitt slut. Får kolla med Epson om det verkligen är så illa att den måste gå till grovsoporna.

Hoppet står nu till den stora, som visade samma initiala symtom, dvs att vissa färgpatroner inte är redo för print. Kör en cleaning även där. Och si, det löser problemet. Eller problem 1. För det tar några provutskrifter att centrera bilden på 10×15-pappret.

När det funkar, skriver jag under tiden skrivaren jobbar ”God Jul & Gott Nytt År” på baksidan av de färdiga korten. Men det syns genom det billiga fotopappret och som om det inte är nog kladdar skriften av sig. Släng!!! Gör om!!! Får skriva julhälsningen i marginalen på framsidan. Kuvert och porto fattas.

Årets julkort, om än inte årets bild. Tycker det passar bra som julkort till min släkt, mina vänner och bekanta.

Snön vräker ner, tiddelipom… Tar en fotopromenad ner till Pressbyrån och köper kuvert och julfrimärken. Fixar med julkorten när jag kommer hem. Skönt få det gjort.

4 svar på ”Skrivarproblem och vräkig snö”

Tidelipom.. Bilen du valde som årets julkort är ju en av mina favoriter, så helt rätt val enligt mig.. Den röda tegelväggen är också finfin i sin helhet./Mirja

Har just inga alternativ till valet av julkort, och behöver det ju inte heller. Ska försöka komma ihåg att ta ngt bra vintermotiv med mobilen och mms:a till jobbarkompisarna.

Lite surt har det varit att missa all fin snö den senaste tiden men du har fått desto mer ut av den! Först William med halsfluss, hemma 5 dagar, samma dag som han är redo för skolan vaknar Maira med 40 graders feber. När hon så väl är frisk så är det min tur, fick en kur Kåvepenin idag som ska höja humöret och självkänslan inom en överskådlig tid. Hoppas jag i alla fall. Fotona är inspirerande, Tottes dagis riktigt rolig. Snyggt julkort! /Malin

Så kan det vara att komma hemflyttandes till nya baciller. Brukar drabba nya kollegor till mig efter några veckor. Men det blir ju inte roligare för det. Själv har jag just inga sjukdagar alls på tio år. De ggr jag varit dålig har ja tajmat in en jul- och nyårshelg eller liknande, eller tagit några alvedon och släpat mig till skolan iaf.

Stängt för kommentering.