Kategorier
Stockholm

”You have soul”

Försatte ett gyllene tillfälle till gatufoto i morse, missade även solförmörkelsen. För det var ett mycket vackert vintersolljus när jag gick till bussen  i morse. Borde kanske gått upp tidigt och fotat någon timme innan jobbet, men jag satsade på att sova ut istället.

Har testat min vinyl-analog-till-digital-pryl och det funkar, men inte helt bra hittills. Försökte få en Tom Trick live-inspelning från radion att bli digital men ursprungliga inspelningsvolymen var för stark (tror jag) så det lät inget vidare. Ska testa någon köpekassett vad det lider.

Fick en avi i lådan i dag, kanske, kanske är det min bok som kommit. Och jag fick ett julkort från mina gamla släktingar i Australien. Skickade ett av mina foton till dem, tror det var en vinterbild från promenadsidan av Klara sjö med St Erikstornen i bakgrunden. Lite NY-feeling, tycker jag som aldrig varit där. ”We would like to thank you for the beautiful photographing. You are a real artist, you have soul”. Riktigt snällt skrivet, eller hur?! Men det låter som om det var en annan bild jag skickade.

2 svar på ””You have soul””

Uppenbarligen har de inte läst din blogg för då skulle de ha lagt till charmig för det är precis det jag tycker att du är – du bjuder på dig själv på ett underbart opretentiöst sätt och det passar dina foton och din still väldigt väl. Och nej, jag fiskar inte efter något… Godo fotolust och inspiration de kommande dagarna! /Malin

Tack för de orden, Malin. Ska ta och skriva tillbaka till Oz och bifoga ännu en bild. Dagen började annars utan DN och man vet ju aldrig om det är för att det helt enkelt inte ska komma någon denna helgdag, eller om tidningsbudet gått vilse i snön. Hinner ta en snooze innan syftet med dagen skall avgöras. Ha en bra långhelg själv.

Stängt för kommentering.