Kategorier
Stockholm

Lekinvit

Som jag skrivit i tidigare inlägg, är det en ”yrkesskada” som gör att jag har koll på vad ungar har för sig. Här är det en leksugen kille som kollat in två potentiella lekkamrater.

Det ser dock inte ut som om han får napp. Kanske är det två små turister som inte förstår vad han menar.

En liten berättelse blev det ändå.

8 svar på ”Lekinvit”

Riktig minithriller, ska han fixa det? Hoppas det gick bra med de större barnen. Vi börjar med två studiedagar så på onsdag återser jag mina elever igen. Ha en trevlig fortsättning på veckan.

Det är inte alltid så lätt att charma tjejerna men övning ger färdighet heter det så håll i hatten, som tonåring kanske han blir byns don Juan… 😉 Som Mirja skriver, en väldigt trevlig serie! /Malin

Tror han får lära sig lite te queiro och te amo, Is breá liom tú, من شما را دوست دارم osv om han ska ha någon chans. Tack för titten.

Ja, det var jättekul.. Jag fick massa barn i present och blev själv inpaketerad för att ge bort i present.. Riktigt kul att leka…. Ha en bra vecka själv /Mirja

Jag trodde lek, precis som musik, var något globalt gångbart där inget språk egentligen behövs för att man ska haja och haka på. Kanske är det i det här fallet en uppfostringspolitisk fråga, en kulturkrock, kanske inte. Kanhända hade tjejerna bara kul som det var och behövde inget tredje hjul.
Behöver jag nämna den höga charmfaktorn i de här två bilderna? Jasså, jag behöver det? Men gå då tillbaka och läs meningen en gång till för det står där! Bilderna håller dessutom mycket hög kvalitet, komp- såväl som gråskalemässigt. Ettan gillar jag lite extra, väldans effektfullt med bara en liten del av grabbhalvans ansikte och keps som tittar fram bakom stenstoden.
/tim

Så är det ju, att lek är universellt gångbart och ett Lingua Franca för barn, precis som musik, och, inbillar jag mig, matlagning (?). Tjejerna kanske inte identifierade statysockeln som en lekplats helt enkelt? Gillar också grabbhalvan mer än
-helan.

Stängt för kommentering.