Kategorier
Stockholm

T-bana och T-bone

Man har plåtat en och annan rulltrappa i sina dar. Ibland finns där kul reklam att länka till, eller så är det kul människor som låter sig transporteras upp eller ner. Det kan till och med vara rulltrappan i sig som fascinerar. Som maskineri. Grottekvarn, typ.

I den här bilden gillar jag att två i förhållande till varandra oberoende människor samtidigt tycks leta efter något.

På tunnelbanan gäller det först att se, och att sen våga ta bilden du ser. Där är du ju nära och det är svårt att plåta utan att det syns eller hörs. Attitude is Everything!

Här fångades jag av spegelbilden av en dam som inte ser helt bekväm ut, tunnelskräck? Personerna mittemot mig undrade nog vad jag plåtade men sa inget.

Kanske är det något att satsa mer på?

T-bana – det för mig osökt att tänka på T-bone Burnett. Lyssna!

6 svar på ”T-bana och T-bone”

Beträffande bild 1 och personen t h ser det mer ut som han/hon har fått vatten i örat och försöker få ut det. Verkligen en kul, nästan absurd, scen. Till en sån bara måste jag säga grattis! Första tanken var att ”sånt här ser aldrig jag”, men vid närmare eftertanke tror jag det är det frysta ögonblicket som gör skillnaden, dvs att först då blir det humoristiskt eller t o m dråpligt jämfört med när man befinner sig i händelsen i skala 1:1 som dessutom rör på sig.
/tim

Bild 2: Ja, om det blir så här intressant är det absolut värt att satsa på.
T-bana – ja! T-bone – I don’t think so! Åtminstone om det åtföljs av steak.
/t.

Det var en hel del att ta igen i dina bloggspalter, jag tackar för trevlig läsning och inspiration. Är nu över förkylning nr, ja vilket nummer har den nu i ordningen. Är lika less på att vara sjuk som jag är på töväder. Jag vill ha kyla och snö ett tag till! Det var så många foton jag gillade i de senaste bloggarna att jag jag nöjer mig med ett allomfattande bravo för att du håller ställningarna! /Malin

Lite kallare igen fr o m onsdag. I dag hade vi en kall och skön pool ute på gården. Torkskåpen gick på högvarv hela dagen. Har fått inventera arkivet för att hitta bilder till blogginläggen. Gillar inte gråväder! Få se när det är dags att bege sig ut igen.

Stängt för kommentering.