Kategorier
Stockholm

Soffstatus: det sket sig!

Det sket sig! 140 kilo soffa gick inte att få förbi alla fönster som står på varje våningsplan, inte inom rimlig tid. Och de var tvungna att bära upp den till fjärde våningen. Hörde hur de stånkade och stönade. Så soffan/soff-fan fick gå tillbaka till lagret i Bromma. Nu lär det dröja innan jag ser den då samtliga fönster och balkongdörrar i hela mitt hus ska bytas innan det går att göra ett nytt försök. Och de har inte ens börjat!

Gillar att jag fick skaplig skärpa på de två stillastående och att ena snubben snyter sig i handen (eller vad han nu gör)

Har skämt bort er med begripliga bilder ett tag nu, känner jag. Dags därför för ett par obegripliga. Blurriga och supercroppade. Hemska och fruktansvärda! Tänkte jag. Men så hittade jag en okej bild från tunnelbanan när jag dammsög i arkivet, så ni får den istället. Spar skräpet till en annan dag. Bäva!!!

Hann efterlysa senaste numret av Black&White Photography som har funnits i Pressbyråns hyllor ett bra tag nu. Vill att den ska finnas i min hylla också, särskilt som jag prenumererar på den.

4 svar på ”Soffstatus: det sket sig!”

Det sket sig fett! De hade inte en chans att ta sig förbi alla blockerande glasrutor på varje våningsplan och hade inte tid heller att flytta undan dem då de hade tre grejer till att köra ut före kl 22. Och de slet ordentlig ås den väger nog 140 kg. Så jag får ge mig till tåls tills alla j-a fönster i hela huset är utbytta. Och de har inte ens börjat! Svordom!

Återigen – en (säger en) bild säger mer än 1000. Mycker fint ljus på ansiktena och, som sagt, ingen dålig skärpa alls efter omständigheterna. Faktiskt är den mycket passande i sammanhanget. Tror inte snubben i grönt snyter sig i handen direkt (fast man vet aldrig med nollåttor), däremot är näsan lite rinnig kanske. Ja, jag talar av egen erfarenhet! Kvinnan i rött kompletterar på bästa sätt.
/tim

Tycker bilden var ett trevligt arkivfynd. Synd att det är lite småjobbigt att dammsuga där, för det är så mkt uselt. Kanske intar han luktsnus, vore typiskt en nollåtta.

Stängt för kommentering.