Kategorier
Stockholm

Birds eye view

Passande musik att lyssna till medan ni tittar: Ola & the Janglers.

I dag slutar jag sent och det blir inget fotograferande. Är lite sliten efter att ha spårat ett skidspår för ”lilla Vasaloppet”, där skolans fritidsbarn har tillfälle att träffas och ”tävla” på skidor.

Därför gräver jag lite i arkivet efter bilder och hittar de här som har det gemensamt att de är tagna från ovan och visar ett par. Ta mig tusan om inte antalet hjul är detsamma på båda bilderna. Männens tröjor är randiga. Ja ni ser, mycket att upptäcka 🙂

2 svar på ”Birds eye view”

Snyggt Matti. Med musik o allt… Solbelyst asfalt är en skaplig utmaning, min egen brukar tendera att krypa ur bilderna och sabba alltihop tycker jag. Här har du fått fram kornigheten utan att det händer tycker jag. ”Tänk om asfalt kunde tala”… Men det kan den ju! Se där ett bromsspår, där svänger många, en lagning där…

Jag ser friska energier i de här bilderna och inte ett spår av en spårares trötthet. Det handlar dels om komp, dels om spänstiga tonkurvor med rejält svart och vitt. /Mattias

Tack för de vackra orden om asfalten jag förevigat. Gillar själv de olika nyanserna som uppstått efter allt lappande och lagande. Tack för titten.

Stängt för kommentering.