Kategorier
Stockholm

Drömmar

Lurar lite på att skaffa mig den där nya Fujin X100 inför Manchestertrippen. Vill nog kunna ha möjligheten att påta med en mindre iögonenfallande kamera än 5DmkII/50mm. Nästan så jag skulle kunna lämna den senare hemma och bara köra Fujins motsvarande 35mm.

Kommer tid kommer råd sägs det och det får vi hoppas. 12 loppor är en dryg peng att lägga ut strax före en resa.

Och man kan ju alltid drömma om feta spelvinsten. Då skulle jag ta en tripp till i sommar.

2 svar på ”Drömmar”

Du, tänkte på… X100:an kanske går att få tag på (avsevärt) mycket billigare där? Fast jag antar att du vill ha tid på dig att testa/köra in å andra sidan? Plus att det kan bli lite kruxigt med garanti o likn om du skulle få problem med nyheten. Hmm… man kan ju undra varför jag skriver detta över huvud taget… hahaha
/tim

Stängt för kommentering.