Kategorier
Stockholm

Moynans Dragoons

Tog ut en del i förskott i går. Har en jetlaggad jobbarkompis som i början av veckan kom hem från en Canada/USA/Mexico/något land till-turné där han mellan spelningarna testade exklusiva ölsorter. Nu ville han råda bot på tidsomställningen med aw-öl. Så vi satte oss på Monk´s Porterhouse helt enkelt. Ni får listan rakt av: Sierra Nevada stout betyg 5/5, Moynans Dragoons Dry Irish stout 6/5, Porter 5/5, Butcombe bitter (till maten) 3/5, The Poet stout, 5/5, Morimoto black obi soba ale (dillsmak!, fast det skulle smaka nudlar, tror vi) 2/5 och till sist Great Lakes 5/5. Vi delade på varje flaska så det tog inte så hårt varken på balans eller plånbok. Tog ett gäng bilder till polarens ölblogg. Få se om de kommer till användning.

Annars sista arbetsdagen på länge som tunnelbanans linje 19 gick förbi Sockenplan. Från måndag är det buss från Gullmars som gäller. När Farstalinjen renoverades funkade det bättre än nånsin. Bussarna gick i ett i skytteltrafik. Så det är nog inget att gnälla om nu heller.

Nu ska jag strax gå och knyta mig. Det ska bli underbart att få sova ut i morgon. Sen kollar jag vädret och funderar på om det blir en runda eller om den ska skjutas om till den utlovat soliga söndagen med höga vårtemperaturer. Vill iallafall se Sarah Moon en gång till, och kanske även ”Framed” på Galleri Kontrast. Kryssade för några adresser till i På stan.