Kategorier
Stockholm

Något gemensamt

Har en känsla av att bilderna jag bifogat till detta inlägg har något gemensamt, men jag kan inte komma på vad.

Slöar bort det mesta av födelsedagen. Ett engelskt bokförlag har koll på min högtidsdag och erbjuder extra 5% på bokinköp över £25. Eftersom jag ju saknar att befinna mig i ett tillstånd av väntan på fotobok, slår jag till. Daido Moriyama dimper inom sinom tid ner i brevlådan.

Knallar ner till Konsum och inhandlar en festmåltid. Ölen drack jag i går så i dag blir det lättmjölk. Godaste drycken om ni frågar mig.

Kom att tänka på när jag och eleverna besökte Livrustkammaren under sportlovet. Noterade att en av vakterna lärde en annan ”sten, sax, påse”. Bra med internutbildning och framförallt billigt!

 

4 svar på ”Något gemensamt”

Hmmm…? Jo, nu vet jag vad bilderna har gemensamt… dom är JÄTTELÅNGA! Nä, men jag ska sluta tjata om detta nu. Måste jag absolut titta här (och det måste jag) får jag leva med fenomenet.
Så, vad KAN det vara bilderna har gemensamt…? Inte att de har visats tidigare och inte att det är stövlar med på alla, det vore för enkelt. Har det! Alla 3 visas på din födelsedag! Grattis, Mattis! Vad bestod festmåltiden av, förutom lättmjölken? Dricker jag nåt vitt så är det vin. Skål!
/tim

Tack för det Tim!
Vet inte vad som flugit i min blogg. Site statsen löper amok. Förstår inte när ett dygn slutar och nästa börjar, trots att jag noga beskrivit detta i mina inställningar.
Festmåltiden bestod i biff med lök, dvs oxfilé. Brukar käka detta på nyårsafton och på födelsedagen. Iallafall vissa år. Lättmjölk is it, behöver en vit dag efter gårdagskvällen.

Argh, så missade jag det igår – grattis i efterskott. Jag är kass! Riktig vårkänsla här i dina bilder, lekfullt och lättsamt men gummistövlarna ger en entydan om regn och rusk och behov av att ha kläder för alla väder. Väldigt pedagogiskt minsann. 😉 Ha en riktigt bra dagen-efter-födelsedagen-söndag! /Malin

Tack Malin. Kul att du hittar en pedagogisk tanke bakom mina bilder 🙂 Idag, dagen efter, var jag ute och fotopromenerade. Är inte säker om det blev något.

Stängt för kommentering.