Kategorier
Stockholm

Pendlande

Försökte lägga in text från iPhonen tidigare i dag, men den finns inte när jag öppnar inlägget från datorn hemma. Skrev i allafall att jag då och då kan kändisspotta på tunnelbanan. Innan Aftonbladet flyttade kunde man se några av dess journalister i samma vagn. I går såg jag Hardy Nilsson, Djurgårdens hockeytränare. La först märke till hans väska, med hockeydekaler som CCM och KoHo.

Inget särskilt händer här egentligen.

Som sagt, vimmelbilder är svårt. Men för tillfället är det det jag vill jobba lite med.

Den här tycker jag dock är lite vassare, med fyra personer i bredd på väg åt samma håll och en som kikar i vädret efter vart han ska.

Busskommunikationen från och till Gullmarsplan fortsätter att vara ett skämt. Busstäthet i världsklass, typ.

2 svar på ”Pendlande”

Vimmelbilder är svårt tycker jag.
Jag har gjort några försök, men de har hamnat i papperskorgen…….
Gillar andra bilden.
//Claes

Stängt för kommentering.