Kategorier
Stockholm

That´s the way

Lagom till min pensionering lär nya bussterminalen under Katarinaberget stå färdig. Kanske även nya Slussen. Hoppas det blir något jag vill uppleva. Nä, det hinner nog inte bli färdigt när jag tänker efter. Får nog bara uppleva byggkaoset under mina sista yrkesaktiva år. Blir en fin avslutning.

Nya skor!

Tills vidare får jag låta mig nöja med dagens mörka, trånga, underdimensionerade bussterminal. Gillar man människor är det ändå ett ställe att trivas på.

That´s the way!

Kan dock vara svårt att till fullo uppskatta samtliga sina medmänniskor i dessa trängselns dagar. De som i värsta rusningstid ställer  sig strax före eller efter tunnelbanespärrarna, eller de som tycker att de ska in före alla som ska ut, eller som köar tvärsöver och hindrar de som har en buss att hinna med längre bort.