Kategorier
Stockholm

Dog eat dog

Nu blir det svart i rutan! Å oskarpt! Adjust your set!

Who´s the king?

Kollar genom arkivet igen och plockar ut några bilder som jag omvärderar och publicerar. Doggen överst är dock en färsking. Han lufsade runt på St Paulsgatan när vi möttes. Och fick mig att associera till titeln.

I fredagsposten ligger nummer 2 av Grönytekontakt. Läser om en nyutvecklad släntklippare. Den ser rätt praktisk ut men det uppstår ingen måste ha-känsla. I övrigt massor av olika gräsklippare i alla storlekar. Ferrari Turbograss, någon? Får skaffa mig en gräsmatta först. (Får tidningen i min egenskap av före detta postmottagare för en fotbollsförening. Avsändaren förutsätter att alla fotbollsklubbar har en egen gräsplan. De borde möjligen uppdatera sitt adressregister). Se där en dos onödigt vetande 🙂

Känner mig vårtrött! Och det är alldeles för mycket sport på min teve. Men snart är det helg igen. Har planer för lördagen, men det återstår att se hur formen är.

4 svar på ”Dog eat dog”

Dosen onödigt vetande is what makes you you. Gillar dogen, eller rättare sagt vinkeln och den tajta beskärningen, speciellt vänster framtass som kapats. Ökar känslan av rörelse/lufsande.
Gillar siluetten t h i 2:an; linjerna som följer betongens bågform (valv), i synnerhet från knät och ner.
/tim

Tur att doggen var mätt! Är själv förtjust i tvåan, dels för blurret, dels för gestalten som snubblar in från höger och oroar i lugnet.
Ser du bilderna normalt nu, eller var det en tax du såg i bild 1?

Bilderna är utdragna på höjden/längden, inte hoptryckta. Så såg jag något var det inte en tax, snarare en Grand Danois (apropå…).
Med andra ord, nej, jag ser fortfarande inte bilderna normalt. Kanske därför dom är så bra? Hahaha
AJ!
/t.

Stängt för kommentering.