Kategorier
Stockholm

Se Sundbyberg…

I dag åker jag ut till Sumpan. Vernissage för Samuel Poromaa, Eva Silver-Granhall och Inger Morgondotter Jacobsen på ABF. Kom en halvtimme för tidigt och fick loda runt i blåsten. Det gav följande bilder:

Eftersom Sundbyberg ligger en bit bort från mitt Orminge, tycker jag det passar med lite distans till människorna i dagens bilder. Ja, med något undantag förstås.

Intressant combo annars, Samuel, Eva och Inger. Tycker de kompletterade och förstärkte varandra fint. Måste tillstå att Evas bilder ligger mig närmast. Hon hade ett par fotografier tagna i Stora Vika, som fick mig att associera till Gregory Crewdsons bilder från Cinecitta. Stället var säkert som någonsin Fort Knox, utställningen hölls bak lykta dörrar som öppnades och stängdes av en särskild dörrvakt.

Har skrivit att jag söker bilder med fler än en person i, varför jag nu gör tvärtom.

Fast i ovanstående bild kan man ana två personer till. Tycker det får räcka och åker hem till soffan. På bussen hem hamnar ett gäng unga italienska tonårstjejer på vänskapsskolebesök framför mig. Här snackar vi interagera, temperament, uttryck och hela tjiddevitten. Riktigt kul att se och höra dem prata, diskutera, skälla och växla från ilska till glädje och till ”trött”.

2 svar på ”Se Sundbyberg…”

Attans, vi måste ha gått om varandra. Jag, Mirja och Cathrine kom dit strax efter tre, jag med mina två små i släptåg så klart. Två trevliga bloggar du fått ihop och ett inte fy skam fotomaterial heller. Bon söndagskväll! /Malin

Tråkigt! Jag kom väl dit vid kl 13 och gick en timme senare. Ha en trevlig fortsättning på söndagen själv och tack för kommentaren.

Stängt för kommentering.