Kategorier
Stockholm

Men vad i…?!

Ah, nu måste jag köra lite knäppt och knasigt igen. Vill ju inte att ni ska tro att ni vet var ni har mig 🙂 Kolla riktigt noga så ni inte missar DETALJEN. Den är pytteliten. Men jag tycker den är magisk.

Har ni hittat den? Inte fortsätt leta. Jag lägger in en bonusbild och ger er svaret under den.

”Spöken, t-centralen övre”. Bra, då blev jag av den bilden också. Rätt knasig den också.

Jo, svaret: under armen på skyltdockan ner i hörnet av skyltföstret finns som en  liten spegel. I den syns ett pojkansikte, kanske tillhör det killen som kommer där med sin sparkcykel. Okej, kanske inte magisk. Men ändå 🙂

2 svar på ”Men vad i…?!”

Kul,magiskt och finurligt som vanligt Matti. Med mobilen kunde jag inte hitta pojken,så jag fusktittade på svaret! Ha det! Hälsningar från Moskva

Han är ju så pytteliten, pojken, så jag knappt ser honom själv trots att jag vet vara han finns. Och jag begriper inte hur jag hittade honom över huvud taget. Ha det fortsatt trevligt bland borstj och blinier.

Stängt för kommentering.