Kategorier
Stockholm

Folk

Har monterat alla grimaser från Fritidshemmens dag men har ett h-e att få skrivaren att skriva ut i A3. Har gjort sidorna i InDesign och i A3-format men skrivaren skriver ut i A4 på A3-papper vad jag än gör. Får till sist till det, efter sex misslyckade utskrifter. Snart har jag slut på papper och färgen börjar också tryta.

Folk är ju det man plåtar som gatufotograf. Här i lite olika miljöer.

Lite grön gemenskap i bilden ovan.

Gillar mannen längst ner i bild som tittar upp mot kameran.

Stillsamt parkvimmel. Gillar främst mannen som stagar upp lyktstolpen. i höger bildkant, men även övriga som är stilla.

Börjar bli dags att fundera över helgen. Hitta något uppslag eller idé för en fotorunda. Kommer att kolla i PåStan efter fotoutställningar. Annars kan det bli Moderna museet som utgångspunkt och inspirationskälla.

4 svar på ”Folk”

Gillar de första två bäst idag Matti.
Minen i den andra är som sagt en höjdare :-))
//Claes

Hej Matti
Tips för lördag om du inte hittar något intressant, gratis nöje bjuds på Stadsgårds kajen kl 17 då Fotografiska firar 1 år och har officiell öppning av ”Fotograf/Fotograf” utanför museet. Längs kajen ska en presentation av fotografers alster + ny tagna porträtt av fotograferna ställas ut, gissar att det blir intressant. länk: http://fotografiska.eu/Nyheter/Fotograf-Fotograf-Fotografiska-1-aar

Efteråt spelar ett hemligt band inne på museet, festen fortsätter till kl 23 så ingen brådska … och halva priset för medlemmar i baren. 🙂
mors.

Tack för tipset, Staffan. Är ju medlem så orkar jag (efter en båtutflykt i morgon kväll) kan jag mkt väl tänka mig att tassa dit.

Stängt för kommentering.