Kategorier
Stockholm

Jon Lennon

Händelserik tisdag, först fågelskådning med de små i ösregn, sen besök på historiska efter lunch med ett nytt gäng småttingar. Nyttigt och lärorikt för dem att komma iväg på utflykter.

Efter jobbet var det de här med bussarna. Försökte få plats på en sen och fullsatt buss 19 men fick kliva av för att den skulle kunna komma iväg. Hann ändå till fotoaffären och hämta nya kameran. Hade tänkt åka hem och fixa med den men när jobbarkompisen satte upp mig på gästlistan på ett evenemang på Kägelbanan, Mosebacke, åkte jag dit först.

Det var en John Lennonafton. Min kompis och hans band spelade John Lennoncovers och sen skulle det visas en tvåtimmars rulle om och med Lennon i NYC. Den hoppade jag. Men bandet var bra!

Svårt som det är att sova men när en björktrast (?) fick spel kl 02.33 var det omöjligt. Får sega mig genom denna onsdag.

4 svar på ”Jon Lennon”

Ah, nya tongångar. Trevligt! Bra och omväxlande fotat, i svartvitt, färg och blåblustonat.
Jag antar att den här jobbarkompisens namn är Jon – med tanke på rubriken?

Så rätt, så rätt. Gitarrgossen heter Jon och jobbar ihop med mig till sommaren. Har länkat till bandets låtar i tidigare inlägg, Streetwaves som det heter. Men lite annorlunda och kul att plåta musiker.

Grattis till nykameran, har du provat den än? Jag fick ut min för första gången idag, det kommer nog att ta en stund att vänja sig vid men jag är nöjd. Känns som en kul utmaning! Lite kul tycker jag det är när jag läser om gårdagens utflykt för jag lufsade runt med Mairas dagis på Rönninge gård igår, i ösregn utan regnjacka… den låg kvar hemma i hallen! Men kaffet hade jag med iaf, alltid något 😉 Gillar översta fotot mycket. /Malin

Testade nykameran hela dagen, men som du säger, det kommer att ta tid att vänja sig. Mest för att den är så lätt och därmed svår att i vissa situationer hålla stilla och stadig.
Kaffe, hade du kaffe!? Jag lånade ut min regnponcho till den av eleverna som var sämst klädd och som frös mest. I morgon blir det repris, hoppas på bättre väder.

Stängt för kommentering.