Kategorier
Stockholm

Hey there, Mr Photographer!

Det börjar närma sig nu: semestern, och veckotrippen till Manchester. Kanske dags att börja leta upp grejer som ska med. Eladaptern, det var ett tag sen jag såg den och ännu längre sen jag använde den, i Irland, ligger precis där jag trodde.

Hey there, Mr Photographer, don´t think you´re invisible! (Det blev lite läskigt ut när hon började fingra på sin fickflickpicka).

Det ska bli spännande att se hur klimatet för gatufoto är där. Det handlar om att utsätta sig, eller hur det nu var Christer Strömholm uttryckte det.

Kanske kollar jag Fotografiska efter jobbet, Mapplethorpe restrospektiva öppnar i dag.

Annars börjar jag ruttna lite och funderar på att gå i dvala efter söndag. Innan jag rentav tappar fotosugen totalt. Sen får vi se om och när eventuella bilder från Manchester dyker upp. Väntar nog till i höst så bilderna får ligga till sig. Eller så skiter jag i att fota och gör en pubblogg istället.

2 svar på ”Hey there, Mr Photographer!”

Vete fan om det inte är pepparspray som hon tänker slita upp. Gillar dock kvinnans allvarliga blick som du fick.
När bär det iväg till Manchester, hoppas du återfår fotosuget när väl kommer på plats.
Ha en jäkligt bra sommar. Kanske vi råkar på varandra under sommarens fotolusta.
/Sven

Den 4:e juli drar jag till Manchester. Det vore ju trist om jag tappade fotosuget innan dess, å andra sidan kanske det ersätts med ett alesug 🙂 Nä, det är kanske det myckna bloggandet, som i bland känns som jag gör i tomrum, som jag börjar ledsna på. Ha en kanonsommar själv, och som du säger, vi kanske snubblar över varandra.

Stängt för kommentering.