Kategorier
Stockholm

Söndag eftermiddag

40 år sedan Jim Morrison hittades död i ett badkar på ett parishotell. Graven på Pére Lachaise har jag inte besökt trots två besök i franska huvudstaden men jag lyssnade mycket på The Doors´ musik.

Detta är också mitt 300:de inlägg sen det första den 22 juli förra året. Tiden går. Tack alla ni som någon gång besökt ”Fotospår”.

Trivial bild av en trivial lördagssysselsättning…

…men fönster behöver tvättas regelbundet. Om man vill se ut. Vill man istället inte ha insyn kan man låta bli.

Duell på Olof Palmes gata, vem viker sig först?

Tror jag så smått börjar bli färdig med packningen. Skriver ut ett gäng visitkort att dela ut till fotoobjekt som så önskar. Kan också vara en bra start på min internationella karriär 🙂 Jag menar, jag har ju ”Google translate” som val så de bloggbesökare med annat språk kan ju få sig en rolig översättning från svanskan.

2 svar på ”Söndag eftermiddag”

Tänk vad tiden rinner iväg, ditt 300:de inlägg och fyrtio år sedan Jim Morrison dog. Vart tar tiden vägen? The Doors var lite av en favo när det begavs. Plattan ”The Soft Parade” tyckte jag var riktigt bra.
Ang ditt 300:de inlägg så hoppas jag att du fortsätter med ditt trevliga och alltid lika läsvärda inlägg med bra bilder.
Sedan hoppa jag att du får en trevlig tur till Manchester.
/Sven

Ja, han hade utstrålning, den gode Jim.
Beträffande bloggen så håller jag nog på ett tag till. Det beror ju lite på vilka bilder jag lyckas ta. Känner ibland att det blir svårare och svårare, att jag upprepar mig, men så tar jag en runda på stan och kommer hem med bilder jag ändå är nöjd med. Även om de inte är några jag skulle ställa ut.
Tack Sven, du håller väl utkik om jag lyckas blogga från Manchester?

Stängt för kommentering.