Kategorier
Stockholm

Söndag fm

Svalare start på denna dag. Skönt!

Vaknar tidigt igen! Förstår inte detta, jag har ju semester! Tog igen det med en liten slummer efter frukost.

Tema med variationer I

Eftertankens kranka blekhet gör att det lutar åt en hemmadag. Det blir med andra ord ingen MacBookPro, har inte råd helt enkelt. Finns andra behov att tillgodose, som nya gatufotoskor.

Tema med variationer I

Kan vara bra att koncentrera sig på packningen också, så allt kommer med. Typ laddare för kamerabatterier och iPhone. Fundera på vilken läsning som får följa med. Med mera.

8 svar på ”Söndag fm”

Lycka till med packningen. Själv ska jag utmana mitt tålamod med att ta tre barn till Munchenbryggeriet och lådbilsrallyt under eftermiddagen. /Malin

Gissar att det är precis det som de kommer att göra för det är 16års gräns för att delta 😉

Jag är där på egen hand med mina små och Williams kamikaze kompis Max i släptåg så jag kommer att behöva ha ögon i nacken och ingen fokus på kameran men jag hoppas att iaf få säga hej till de andra. Har inte sett dem på år och da’r. Det samma gälelr dig – vore kul att säga hej!

Men då får vi ta och säga hej närt jag kommer tillbaka. Kanske testa Fotografiskas bar mm om den hunnit komma i ordning?

Låter väldans trevligt tycker jag. 300 bloggar sen den 22 juli, något av en bragd, inte helt lätt att hålla hög standard på det man skriver men du gör det tycker jag! Ha en riktigt fantastisk resa och kom hem med en hel massa inspiration för oss andra! /Malin

Stängt för kommentering.