Kategorier
Stockholm

Take off

Sådär, då ska väl allt vara klart då! Man e packad, man e redo! Planet lyfter kl 16.30 så jag hinner ju peta in en sista hemmabaserad bloggpost, med några knäpp(t)a bilder innan jag åker hemifrån.

MacBookPro eller inte MacBookPro, det är frågan

Kommer som sagt att försöka iPhoneblogga varje dag så ni som är nyfikna på vad jag har för mig i Manchester har bara att checka in här om kvällarna. Om nu någon fortfarande är intresserad efter dessa bilder.

Bakom mina solglasögon

Sparade värsta knäppisen till sist. Tänk om det bara blir så´na här bilder jag kommer hem med från Manchester? Å andra sidan liknar det en del av den moderna fotografien som visas på utställningar och fotomagasin.

Now I´m real real gone!

Vi hörs!

2 svar på ”Take off”

Oavsett vad du kommer hem med så är det intressant, kan ärligt säga att bilderna inte alltid håller samma höga standard som det skrivna ordet men det har du så många gånger sagt att det INTE är vitsen med bloggen. Det här är ditt utlopp för den väg du befinner dig på och du lägger ohämmat upp dina trevanden och säkra skott om vartannat, det finner jag uppfriskande speciellt som jag inte skulle ha mod att göra det själv. Bon voyage! /Malin

Alldeles riktigt, Malin. Tycker publicerandet av bilder är en del av processen, det händer något med mig som knuffar mig vidare. Vissa, t o m många, bilder är minnesanteckningar. Bilden med solglasögonen t ex, här vet jag att jag vill komma tillbaka och ta en ny med mannen bakom vänd åt mitt håll så att betraktaren blir ”överraskad” av att ett par solglasögon i mängden faktiskt bärs av en människa. Och de bra bilderna, de känns i maggropen! Tack Malin.

Stängt för kommentering.