Kategorier
Stockholm

Stockholm – skoreklamation och elände

Är rätt pank efter semestern. Men sån´t jag behöver köper jag ändå, på kortet. Berättade i något blogginlägg att jag skulle reklamera mina Eccoskor. Eccos kundtjänst bad mig ta skorna till någon butik så jag gick till Sergels torg där jag köpte dem. Hade inget kvitto så jag fick ett tillgodokvitto på 599:-. Är nöjd. Med stora hål i klacken på eccobuggarna var jag tvungen att köpa mig ett par nya gatufotoskor och det blev ett par Hanwag. Stadiga goretexicans, typ kängor utan skaft. Stort hål i plånboken istället.

Behöver nya färgpatroner till skrivaren, det skapar ett slukhål i plånboken!  Men det är grejer jag behöver.

Slut på läsning. Halvsant! Men jag vill ha en bok som lockar till läsning. Det blir Howard Sounes biografi om Charles Bokuwski. Hittar ett passande citat:” we ain´t got no money, honey, but we got rain”.

Behöver nya dammsugarpåsar till min gamla, fina och duktigt arbetande Volta. Problemet är att påsarna inte finns. Hittar min dammsugarmodell, sånär som på att bokstaven B fattas i modellbeteckning. Chansköper fem påsar, 99:-. De är fel men går kanske att använda? Då har Voltan lagt av! Stendöd! Men okej, den blev nog 40 år eller så. Har en modern liten dammsugare. Påsarna till den är fulla på en kvart, den väsnas i över 100 decibel och den suger! Uselt! Inte kul att behöva lägga ner pengar på en ny dammsugare! Finns roligare prylar att köpa!

Nytt pass behöver jag också. Inte förrän nästa sommar egentligen, men det är nu jag har tid att köa.

På lördag är det dags för Gnestaplanket. Kom och köp mina bilder, eller min bok,  och rädda min ekonomi! 🙂

Små grodor korsar med små hopp min väg till busshållplatsen. De har inga ekonomiska bekymmer!

4 svar på ”Stockholm – skoreklamation och elände”

Skor är inget man ska snåla med. Mina första Mendlkängor höll flera decennier och det hoppas jag att mina nya Hanwag-gatufotodojjor också gör.

Vi kan väl höras mot slutet av veckan ang Gnesta och samåk. Måste kolla med Cathrine också tror hon är tillb från Spanien tords eller fredag. Vi hade tidigare sagt att vi skulle åka tillsammans men hon har asgt att hon kanske tar hojen och låter mig köra fotona 😉 i så fall kan jag svänga förbi och hämta dig, jag är morgonpigg, tillskillnad från kära C… I Eskilstuna hos pappa till fredag morgon. vi hörs!
/malin

Jag hade tänkt ta mig till Roslagstull, dvs i närheten av Wennergren Center, vilket jag tror är en bra pick up-plats. Därifrån är det Norrtul, Essingeleden och ut mot Södertälje/Gnesta. Men vi hörs.

Stängt för kommentering.