Kategorier
Stockholm

Sthlm 27/7

Börjar så sakteliga få upp aptiten för gatufoto hemma i Stockholm, men inser att det är långt mellan de goda fototillfällena. De som ger en bra bild. Så jag håller igång med lite annat.

Jag gillar speglingar och tycker att nedanstående spegelbild blev rätt bra med spegelsiluetterna i magen på kvinnan som syns genom skyltfönstret.

Har ett par ärenden i city. När jag är klar med Nordea och skoaffären går jag i värmen tillbaka mot Slussen. I Gamla stan träffar jag min kollega som jag delar klass med. Trevligt! Börjar för övrigt så smått längta efter att få träffa mina elever igen.

Traskar omkring i Gamla stan. Lyssnar till japanska, tyska, finska turister. Tar en sväng till Slussen och går sen tillbaka till Gamla stan.  Träffar några FS-medlemmar på Tabac över ett par Mahou Negra. En del fotosnack, såklart. Kollar hur det var i London och berättar lite om Manchester.

4 svar på ”Sthlm 27/7”

Bild två är ett bevis på att du har hittat hem. Den bilden tilltalar mig med sin färg och komposition. Bilden känns 3-dimensionell med siluetterna i bakgrunden. Många färger kan det bli av hoppressad pappbal 😉
/Sven

Ja, speglingen blev ju häftig. Begriper inte själv hur allt hänger ihop men gissade att effekten skulle bli åt det härhållet. Hade kanske velat att kvinnan hade synts lite mer upp till.

Tjena Matti!
Vart tog ditt inlägg om graffitin vägen, såg den bara som hastigast.
/Sven

Det var inte meningen att publicera det idag. När jag sitter och filar på texter, eller kollar vad jag skrivit, har jag sen två knappar att välja på: ”uppdatera” och ”publicera”. I det här fallet tryckte jag på den senare när jag avsåg att uppdatera. Men det kommer kanske i morgon, eller någon annan dag. Funderar på att åka in till stan i morgon. Behöver en ny pocket att läsa och då blir det kanske någon bild och en bloggtext om utflykten.

Stängt för kommentering.