Kategorier
Manchester Stockholm

Stillsam dag…

…alternativt lugnt fredagsmys på egen hand 🙂

Har ingen flod att sätta mig vid och det är en stunds promenad till Sjöängsviken om jag skulle vilja höra vatten klucka. Får nog nöja mig med att betrakta denna kontemplativa bild.

Är lite spänd på i vilken form jag kommer att vakna. Och då menar jag inte dagen efter mer eller mindre måttligt intag av alkohol (om nu någon trodde att det var det jag avsåg med ”fredagsmys”). Nä, jag menar om jag kommer att skutta upp ur bingen med ett enormt fotosug. Oavsett kommer jag att försöka ta mig till Planket vid Vitan. Huruvida det blir något mer är alltså vad jag är spänd och nyfiken på för tillfället.

2 svar på ”Stillsam dag…”

Kan man ha det bättre? Att sitta och filosofera intill en bro, av tegel.
De är duktiga de där Engelsmännen 😉
Hälsar /Claes

Stängt för kommentering.