Kategorier
Stockholm

Ensam är stark

Eftersom jag inte platsar i Reclaim Photographygänget så får jag väl reclaima själv. Köra street art-grejen med ett artistnamn, tejpa upp bilderna en lördagförmiddag och låta dem sitta över helgen. Kommande lördag? (Men det blir inte på Sergels torg).

Ormingekille med fluga på tröjan, inspekterande planteringarna

Disconnected

Lite dystert?

God is busy

Menage á trois

Upphakad utanför Caféet

Å andra sidan gillar jag inte varken stora grupper som Facebook eller små slutna kotterier. Ensam är stark!

12 svar på ”Ensam är stark”

Schyssta bilder som alltid. Sista bilden är absolut min favo, de små detaljerna man hittar. Mannen i spegelbilden tycks bära iväg med ledstången och fångar pojken.
Ha det bra Matti//Sven

Sorry, kör inte facebook! Men jag vet när nästa tillfälle är. Men mejlar man vissa utvalda, blir per automatik vissa andra bortvalda. Men tack för kommentaren, Jimmy!

Vad är det man läser i din blogg om idéstölder och att du skulle vara snudd på utmobbad.?? Det är det mest korkade och dumma som jag sett på länge. Det här är en idé som kommit fram genom ett samarbete och så sitter du bara där och rapar om ensam är stark och ska vara bitter för något som mig veterligen ingen av oss inblandade hört eller tagit från dig. Skärp dig Matti. Kom in i matchen istället.

Med selektivt sällskap menade jag Facebook inbjudningar. Vi är trots allt en hel del som inte finns på Facebook, inte att någon grupp skulle vara ”för fina”. För att förtydliga mitt förra inlägg 🙂

Hmmm, och nu hamnade min kommentar i fel blogg också.
Jag är visst inte riktigt på hugget 😉
//Claes

Stängt för kommentering.