Kategorier
Stockholm

Inför helgen

Bloggen kryper mot bottenrekord och det regnar på det svenska landslaget i fotboll. På det finska också, förresten. Det är en så´n kväll helt enkelt.

Varken regn eller bloggstatistik är något jag bryr mig om egentligen. Uppehåll respektive höga läsarsiffror och massor av kommentarer vore kanske kul. Men jag är rätt nöjd som det är. Vem vet hur jag, och mitt fotograferande, skulle påverkas om min blogg vore jättepopulär. Tänk om jag skulle känna pressen att leverera och till sist känna mig tvungen att terja mina bilder för att besökarna ska fortsätta komma?

Nä, bättre att de som besöker min blogg är de nyfikna. Som vill kika på vad jag håller på med. Som hoppas och tror att det rätt som det är kanske kommer en riktig pärla bland det halvdana? Iaf har jag snitslat morgondagens bana. Det blir en hyfsad sträcka att tillryggalägga och det finns vissa hålltider som kan bli knepiga. De nyfikna får veta hur det gick i morgon kväll.

4 svar på ”Inför helgen”

Vilket fantastiskt uttryck – börja terja dig 😉 Den vägen behöver du då sannerligen inte gå, dina bilder står bra på egen hand! Gillar den första, korniga av någon anledning och ser fram emot morgondagens snitslade bana. Själv kommer jag att tillbringa helgen på IP, fotbollsturnering… ha de! /Malin

Det gäller att komma iväg och i tid. Planen är att även jag ska hamna på IP, dvs Kristinebergs där Djurgårdens U19 spelar boll. Men vi får se. Ambitionen finns, men finns inspirationen?

Första bilden tar tag i mig, den gillar jag. Jag vet inte riktigt varför, men det handla om känslan. Jag hade tänkt ta en rejäl fotorunda på stan idag, men jag känner mig inte riktigt frisk idag, så det blir vila istället. Typiskt……..
Hälsar /Claes 🙂

Stängt för kommentering.