Kategorier
Stockholm

Inlägg #400, höstkänslor

Ett litet jubileum, inlägg nummer 400. Hoppade över fredagen, det brukar vara glesare än vanligt med bloggbesök när folk kör sitt mys. Hoppar över denna dag också. Trots att jag har utställningar att besöka, och jag hade tänkt kolla in Sergels torg också.  Känner dock ett större behov av vila och eftertanke.

Liverpool-Man U, sett från soffan, blir fint. Har ett gäng tidningskassar att baxa till återvinningen och det blir en sväng ner till Konsum.

Kanske är det höstkänslor? Liv går mot död och förmultning, som på Koppargården.

2 svar på ”Inlägg #400, höstkänslor”

Gillar höstkänslor och det annalkande mörkret och finner mig således väl till pass i dina foton. Sitter och har en stunds kaffemys innan torkskåpet ska packas ur och elektrikern ska få det på plats. ha de! /Malin

Hösten är bland annat avslutade säsonger. Grönan stänger, bangolfen har slagit igen och det är för lerigt för att spela fotboll på naturgräs. Snart är det vintertid och jag kan åka in till city efter jobbet och testa vad X100 gör med mörkret 🙂

Stängt för kommentering.