Kategorier
Stockholm

Vardagsfoto

Inte ofta jag får tillfälle att plåta på vardagar men i dag gavs det mig detta. Det är studiedag och vi ska sätta ihop en powerpoint-presentation där några angivna moment ska ingå. Vi får välja att göra det på skolan eller hemma, jag väljer det senare. Och får tid över att åka in till stan.

Välsignade Dole

En polisbil överraskar med att köra cykelbanan mot Danviksbron och försöka vända just innan bron. Tveksamt kanske om cykelbanan håller för en bil. Men vad var den ute efter?Börjar med att köpa fotopapper på Kungsholmen och rör mig sen mot city. Skön höstsol får mig att svettas i vinterjackan.

Bakom disk och hand

Löpsedlarna skriker: ”Bli fri från värk i knäna!” ”Slipp din migrän utan medicin!” Bli fri! Köper en skjorta och ett par jeans innan jag dyker ner i underjorden vid t-centralen.

Skuggspel

Utanför dörren väntar ett paket från Amazon och det är boken ”Subway” (Bruce Davidson) som till sist anlänt. Man får ha goda nerver om man ska plåta i tunnelbanan! Iaf i NY.

4 svar på ”Vardagsfoto”

Skuggspel blir favorit idag. Suverän bild 🙂
Jag gillar diagonalerna, som en pil, pekar de neråt vänster och i pilen möts skuggorna medan därute i verkligheten sker ännu ett möte.
Snyggt Matti, hälsar /Claes

Rasande snygg avslutning Matti! Vinterjacka alla redan, vad ska du då ha när vargavintern som jag hoppas på sätter in?? /Malin

Tack Malin! För bylsa på mig med en massa tröjor under vinterjackan. Anledningen att det blev den i dag är alla fickorna och innehållet i dem, hade missat bussen om jag försökt flytta över grejerna till höstrocken.

Stängt för kommentering.