Kategorier
Stockholm

Bjuden på fest

Den 25:e är jag bjuden på fest. Det är Fotografiska som står för partajet. Nu ska man ju inte skåda given häst i munnen men jag tror inte att en espressogubbe, som därtill har höga anspråk på bra öl, tillhör målgruppen. Kalaset börjar dessutom kl 22, då ligger en gamling som jag redan till sängs. Ja, om jag inte sitter framför datorn och larvar mig förstås.

På ettårsfesten bjöds det på Kronenbourg!!! Vad säger man?

4 svar på ”Bjuden på fest”

Så är det med oss gamlingar…….
Upp som en ballong på morgonen och ner som en pannkaka på kvällen.
Fast dom där ballongerna blir det nog snart pannkaka av 😉
Hälsar /Claes 🙂

För mig är det raka motsatsen. Rena pannkakan på morgonen (dessutom en misslyckad sådan) och livfull som en heliumfylld ballong framåt kvällen. Jag övertar gärna den där inbjudan! Nä, vänta… det går ju inte 🙁
För övrigt – borde just det där kalaset inte kretsa mer kring foto och mindre kring om man är en espressogubbe eller ej, som dessutom gillar ale! 😉
/Tim

Stängt för kommentering.