Kategorier
Stockholm

Pirra för mig själv

Slitig dag idag. Inte bästa uppladdningen heller, sov nämligen uselt i natt. Så jag är lite självömklig för tillfället och borde kanske inte skriva något längre inlägg egentligen.

Bukowskis huvuden (återbruk från FS-bloggen)

Porträtt, Bukowskis (återbruk från FS-bloggen)

En trivial bild bara

Baxade hem pirran från Konsum. Tungt! Hade den inte kommit som byggsats hade det ju varit en bagis att rulla hem den. Så nu har jag ingen praktisk ursäkt att inte röja och slänga mitt överflöd. Återstår den mental biten och det är den som är värst.

Stilleben

Jag är en samlare och kan svårligen slänga sådant som jag möjligen, kanske, eventuellt skulle kunna få nytta av om några år. Det är ju fortfarande användbara grejer! Suck! Men något kan jag ändå skiljas från, tror jag.

(”Pirra” betyder ”krokben” på stockholmsslang).

4 svar på ”Pirra för mig själv”

”Pirra” har man både satt och kört.
En samlare är en person som samlar på något, typ pennor 😉
Hälsningar Sven

Skulle bara veta hur många pennor jag har 🙂 och jag har frimärken från ungdomen kvar, liksom filmisar och tändsticksplån. Och tidskrifter!

Stängt för kommentering.