Kategorier
Stockholm

Siluettkvartett

Kör ju lite på Flickr! men läste just i Metro, eller var det DN, att det laddas upp en miljon bilder per dag på de olika sociala medierna. Inte lätt att synas i den mängden!

Slängde hur som helst in en trio siluettbilder. Visar dem även här, plus Gamla stan-siluetten, så får vi se var de får flest kommentarer.

Tippar på 2-2.

8 svar på ”Siluettkvartett”

Fina siluettbilder. Gillar den första, lite synd på cyklarna.
Claes var riktigt skarpögd ang frisyrerna.
/Sven
Nu har jag kränkt av min 40D och G10:an. Så på fredag blir det besök på mässan och kolla in X10:an och lite annat smått och gott.

Vas fick du för kamerorna, om jag törs fråga? Var sålde dom, FS eller blocket? Fotomässan blir på lördag för min del. Mer folk att trängas med 🙂

Jag fick 2600 för min 40D på FS och 2200 för G10:an på Blocket.
Jag hoppas på lite mindre folk på fredag för min del.

Översta bilden… tror det var den första av dina jag kommenterade på FS? Om inte så i varje fall en av de första. Ja, det var tider!! Men allting ändras inte. Den är fortfarande lika bra!

På tal om gamla tider. En miljon bilder som laddas upp per dag? Om det räcker. Lätt att synas är exakt vad det har blivit. På ett sätt men inte ett annat.

/T.

Ja det var tider, det! Undrar hur många blogginlägg som författas per dag och hur många fotobloggar jag konkurrerar med? Det vill jag nog inte veta!
Det som är kul med Flickr! är ju att det händer att en bild man laddat upp faller någon på läppen och så vips har man fått en inbjudan till ngt kuriöst sällskap. Blev inbjuden med en av siluetterna till ngt galleris tävling men fattar nog inte riktig hur jag ska göra för att delta, och sen rösta på andras bidrag.

Stängt för kommentering.