Kategorier
Stockholm

Funderingar en torsdagskväll

Läser att tyska Arriva snart tar över stora delar av busslinjerna och den spårbundna trafiken i Sthlms län. De vann upphandlingen på ett anbud som låg 30% under de övrigas. 30%!!! Var ska de pengarna tas? Någon som tror det blir bättre kvalitet på kollektivtrafiken?

Fortsätter nedrustningen av vår gemensamma välfärd kommer fler tvingas ut på gatorna.

Läser i samma tidning att man funnit bakterier i flera partier varmkorv och ser tydliga paralleller.

Visitera alla profitörer, de har våra skattepengar i sina fickor!

Blottarna flyttar till nätet läser jag vidare. Det är många ansvariga politiker som står nakna när deras slakt av välfärdssverige avslöjas i bransch efter bransch.

Kroo-kroo kroo kroo-kroo

Jag vägrar självscanna på Konsum. Jag vill ha levande människor i kassorna när jag ska betala. En kollega till mig hade löst det på ett annat sätt på Ica. Hon förstod inte hur man gjorde med scannern så hon hade en personal med sig under hela tiden, en personal shopper.

Ni får ett extra blogginlägg så här på torsdagskvällen. Vet ännu inte om det blir något i morgon kväll. Fredagsmys, ni vet 🙂

6 svar på ”Funderingar en torsdagskväll”

Ett extra inlägg är bara att tacka för. Alltid lika trevligt att följa din blogg med trevlig läsning och intressanta bilder.
Tittade in på Galleri kontrast och kollade på Magnus Wennmans ”de sista tanterna”, bilder som väcker gamla minnen. Sedan var det bara ett måste att kolla in Stockholm ”Gata upp och gata ner” på Franzens. Många bra bilder från Malin o Mirja.
Om inte ett inlägg i morgon så jag att får en mys fredag.
/Sven

Men bortsett från det så fick du till det i samspelet mellan bild och text idag (igår) tycker jag. Skratt och allvar i lagom blandning. Fast bilderna är mest bra (dvs inte lagom) och skulle kunna stå uprätt av sig själva.
/Tim

Stängt för kommentering.