Kategorier
Stockholm

Today´s Assignment

Måste sätta lite press på mig själv ibland.  I dag tänker jag komma hem med bilder från tre olika stadsdelar. Ska besöka tre fotoutställningar och däremellan plåta omgivningarna. Visst låter det spännande?! I kväll kan ni återkomma för att se om och i så fall hur jag lyckades.

2 svar på ”Today´s Assignment”

Sitter med datan i knät och skummar på tv:en straxt ovanför skärmen och hör uttrycket ”sjukt bra”, jag tycker den här bilden är sjukt bra. Det är en del av en förort som kan vara vilken förort som helst.
Snyggt jobbat.
Sven
Nu ska jag kolla in resultatet från lördagen.

…eller intill Södermalmsskolan på söder, som det faktiskt är. Men jag håller med dig, det skulle kunna vara vilken förort som helst. Bollplanerna brukar anta detta slitna inhägnade deprimerande utseende.

Stängt för kommentering.