Kategorier
Stockholm

Saturday mornin´ comin´ up

Lördag, äntligen lördag! Sover och vilar ut, kommer upp först vid klockan tio. ”Det handlar om känslan att vakna med dåliga minnen, känna sig ensam och bara vilja fly ljuset.” Nej det handlar inte om min morgon, utan om Hannah Modigs utställning ”Sunday Mornin´ comin´down” på Galleri Kontrast med vernissage i dag. Såg hennes fina ”Hillbilly heroin, honey”. Den nya utställningen innehåller flera bra och starka bilder på unga San Franciscomän. Absolut sevärt!

”Sunday Mornin´ comin´ down”, Hannah Modigh

På CFF:s årliga medlemsutställning

Tittar även in på CFF (Centrum för fotografi)  på Tjärhovsgatan. Julutställning, och Kapsylens 30-årsjubilerande julmarknad på gården. Stor blandning på fotoutställningen så klart och en hel del sevärt även här.

Far och son (?) på lördagsshopping

Tar mig in till city. Här börjar polisen spärra av inför Nobelfestligheterna och Hötorget ligger helt tomt och nästan öde. Tar en klippning, vill ju att tomten ska känna igen mig, och tar sen tunnelbanan därifrån. Undviker såväl ”citykaos” som alla demonstrationer.

Bonusbild, för ros skull

2 svar på ”Saturday mornin´ comin´ up”

Gillar den lille på upptäcktsfärd, det finns så mycket att springa runt och undersöka.
Hälsar /Claes 🙂

Stängt för kommentering.