Kategorier
Stockholm

Hemmadag framför teven och datorn

Har mitt sovrumsfönster lite på glänt och hade i går 11,2° när jag skulle gå till sängs. Sover som bäst när det är svalt i sovrummet.

I dag blir det en hemmadag. Behöver vila inför allvaret, det vill säga vårterminens början. Får en mjukstart med två planeringsdagar innan det kör igång med full fart på onsdag.

Brynäs mot resten  (Förra vintern såg jag, förmodligen, samma snubbar spela landhockey i Björns trädgård, vet inte om det till och med var samma helg.)

Kommer kolla lite sport på tjockteven i dag, Tour de Ski och FA-cupderbyt i Manc. Om jag lyckas hålla ordning på tiderna.

Päls och skuggor

Jesus körde aldrig rullator

Skuggan av en kung (” valspråk: Folkets kärlek min belöning”, hade enligt ryktet tatuerat Mort aux rois! (Död åt kungarna!) på överarmen)

TV-övervakad

Iskonster i Kungsan

Porträtt

Två par, två generationer

Lightroom fick för sig att importera gårdagens nytagna bilder på interna hårddisken vilket gav problem med uppladdningen då det snabbt blev utrymmesbrist. Flera bilder laddades inte upp. Ska göra ett nytt försök och se om det hjälper att dirigera bilderna till min externa hårddisk. Laddar nog upp någon bild på Flickr! också, för att hålla grytan kokande.

4 svar på ”Hemmadag framför teven och datorn”

11,2 grader så här års är härligt – utomhus. Inomhus är det hemskt när som helst.

Nej, Jesus körde aldrig med rullator. På den tiden gick man på vattnet. Kul med de olika ansiktena och rullatormannens stickade luva på sniskan.
Skuggan av kungen är bättre än själva statyn och rulltrappor är ofta tacksamma betr. folk försjunkna i tankar eller sysslande med diverse sysslor.

Ha en fortsatt lugn vilodag!
/Tim

Bra Tim, nu är du med i rejset (”årets kommentator 2012”! Upptäckte under en fjällvandring för över 30 år sedan att jag sover bra när jag håller huvudet kallt.

”Tag din rullator och gå”, kanske? Annars ser jag mest fram emot att se om de lyckas sätta kungastatyn åt rätt håll nu när Slussen ska vändas ut och in. Det enda som är fulare än att peka är väl att peka åt fel håll o_O

Karl IV Johan kommer med all sannolikhet att tillbringa resten av sina dagar åt att peka inne i slussengallerian. Statyn sätts på en snurrsockel som sedan pekar ut dagens erbjudanden, rättvist fördelat i tid mellan de olika butikerna.:-)

Stängt för kommentering.