Kategorier
Stockholm

Love and pregnancy, kärlek och havandeskap

Nu har jag under flera månader kollat en massa gatufotogrupper på Flickr! och har bra koll på vad som går hem där. Det skulle aldrig falla mig in att gå ut och försöka ta bilder som tillfredsställer andra men ett och annat uppslag får jag. Och det är ju rätt sunt när bilder på sammanhang, och/eller där fler än en person förekommer och gärna på olika avstånd, i olika positioner etc, får kredd. Men jag gillar långt ifrån allt jag ser.

Love and pregnancy, kärlek och havandeskap

Jag upphör aldrig att förvånad över allt som dyker upp när man dammsuger arkivet. Den här bilden är ett sent fynd. Jag gillar den jättemycket iallafall. Och jag tror ändå att Flickr! har vidgat min syn på gatufoto, eller pekat på saker jag hittills inte uppmärksammat. Vilket i sin tur gör att jag kan ta en ny koll i arkivet och se nya möjligheter i gamla bilder.

4 svar på ”Love and pregnancy, kärlek och havandeskap”

Och därför blir det lite extra intressant att det inte inflytit någon kommentar på just detta inlägg här när man jämför med samma bild på Flickr…
/Tim

Precis! Har ju lagt upp den på FS och där har den fått några fler kommentarer (8) än här. Men det går ju inte att jämföra med Flickr! Å andrasidan är det ju ett styvt jobb att lägg in bilder i alla grupper. Ser ju fotografer som lagt sina bilder 50 grupper typ. Det orkar man ju inte!

Precis! Nä, fullt så sugen på att bli sedd är inte jag. Ibland lägger jag inte ens in en bild i någon grupp (utan enbart i ett av albumen). Lite på skoj för att se i vilken omfattning den hittas ändå (och då bortser jag från fasta kontakter).
/T.

Stängt för kommentering.