Kategorier
Stockholm

Mittemellan

Mittemellan Flickr, Fotosidan och Fotospår är det lätt att tappa bort sig. Vilka bilder har jag publicerat och var? Det roliga med Flickr är ju att det är så enormt många som potentiellt kan se dina bilder. Att en bild som den nedan kan få en mängd inbjudningar till olika specialgrupper, medan den skulle anses som föga märkvärdig på Fotosidan, oavsett pool.

Roligt är också att så många lägger till en som ”kontakt”, det vill säga vill följa vad jag gör. Har ju nämnt hur kul det är när fotografer samlas, som till exempel på Malins, Mirjas, Cathrines och Jessicas vernissage, och jag känner så gott som allihop. På Reclaim kände jag också de flesta, Richard dök upp och presenterade sig och Flickrpseudonymen ”skrotmumrik” tassade runt och jag gissade att det var hon.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2012

4 svar på ”Mittemellan”

För att hålla reda på vad jag har publicerat var taggar jag bilderna med saker som ”Flickr”, ”Fotosidan” och så i mitt program. Det funkar… nästan, gäller ju att komma ihåg att tagga också 😉

Sitter då och då och går igenom mina cirka 30 000 bilder och taggar de bästa. Men inte med ”Flickr”, ”Fotosidan” eller ”Fotospår”. Fotosidan publicerar jag inte mycket på för närvarande, och de bilder jag lägger upp på Flickr lägger jag upp här, antingen samma dag eller i ett utkast för senare publicering. Sen lägger jag de bilderna i en särskild mapp på hårddisken och slänger dem efter ett tag. De finns ju i arkivet om jag behöver dem igen. Tagga är ”jobbigt” för en lat fotograf 🙂 Kul att träffas, förresten!

Stängt för kommentering.