Kategorier
Stockholm

Mjölkning av t-baneentré

Mjölkning av t-baneentré

Mjölkning av t-baneentré, att ”mjölka”  i det här sammanhanget betyder att man hittar en bra plats och sen står där och väntar och ser vad som händer. Med tålamod och lite tur, lyckas man fånga något som avviker från det vanliga. Det har inte jag gjort här utan som vanligt visar jag vardagsbilder. De har sitt värde även de!

Oeniga?

Viss dramatik kan anas i parets till vänster agerande, där mannen till synes drar med sig sin partner. Gillar blänget från mannen till höger, men jag tror inte att det är mig han blänger på. Att den fjärde personen tittar rakt fram och har en annan riktning är ett plus.

Tillknäppt?

Med en grimas försöker den unge mannen antingen knäppa eller knäppa upp knappen. Behöll tiltningen så mannen till vänster, respektive tjejen längst till höger, skulle komma med.

Gillar blicken och håret på kvinnan till höger. Har kameran vid höften vilket stundom ger en tiltning, lutning. Ibland tillför det lite dramatik och då behåller jag den. Det går ju att räta upp bilderna i Lightroom om man vill.

Motsatser i ålder, aktivitet och kläder.

Håller hårt i väskan!

Har väntat länge och blir på allt sämre humör!

Skuggtillvaro 

Tja, vardagsbild!

Så här såg det alltså ut när jag ”mjölkade” entréen till T-centralen, Vasagatan. Hade inte tålamodet att stå där så länge. Det bör man ha om man ska få en bild som höjer sig ur mängden. Det här blev som sagt ”bara” vardagsbilder som man kan ta när som helst.

Vännen, och denna sidas flitigaste kommentator, är på bättringsvägen.  Säger sig ha ett hål i huvudet, men vem har inte det? Men en glad nyhet är det!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2012