Kategorier
Stockholm

Planket 2012

Planket 2012

”Planket är inspiration för en dag”, skriver Planketgruppen 2012 i förordet till den lilla katalog som finns att köpa i Lilla Mejtens gränd, ”fotografi är mångfald”. Katalogen är skum, en hel del bilder i den som jag inte minns att jag såg, medan andra som jag såg inte finns med. 30-års jubileum är det i alla fall. Ett stort antal fotografer har fått en meter var för sina verk, somliga har bara en bild, andra ett stort antal små foton medan de flesta har ett par, tre stycken. Och det är väl mångfalden som är det slående, de olika bildidéerna. Få bilder slog dock an en ton hos mig.

Träffar en hel del bekanta fotokollegor: Krister K., Mats A., Bernt C., Sven L., Per H., Thomas M., och på vägen hem Joel och Tina. Kändistätt med andra ord!

Plåtar runt lite innan jag beger mig hemåt. Det är  ju Premier League-premiär.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2012

2 svar på ”Planket 2012”

Go kväll Matti!
Du fick med dej ett gäng schyssta bilder från dagens evenemang. Premier League-premiären blev inte någon höjdare om man som jag har ett litet hjärta som klappar för QPR, torsk med hela 5-0 hemma mot Swansea.
Ang kamera bytet säg en dag och tid som är lämplig för dej.
Kanske dags att säga godnatt.
/Sven

God morgon Sven, får väl jag säga då!
Är uppe vid sju på söndagsmorgonen och väntar på DN-gossen, som verkar ta sovmorgon när det är helg.
Brukade heja på Chelsea 1969-70,sen de hade en långhårig mittfältare som hette Alan Hudson, men har tappat lite av intresset de feta stålarna kom in. Numer är det bra fotboll, oavsett lag, som gäller.
Återkommer beträffande tid för ev kamerabyte.

Stängt för kommentering.