Kategorier
Stockholm

Rabbit punch

Rabbit punch

Fotosidan drar igång en fototävling, Fotosidan Masters. Totalvinnaren får en Nikon D7000. Har ingen aning om vad det är för kamera. Jag kör ju Canon!

”1st Swedish International Small Print Exhibition”heter en annan fototävling på svensk mark. Men fototävlingar är inget för mig! Möjligen, möjligen kan jag i en framtid tänka mig att försöka få någon eller några bilder publicerade i någon fototidskrift. När jag känner att jag har en serie som håller.

Rabbit punch

Rabbit punch

Jag skulle inte heller vilja anlitas som fotograf, däremot får den som vill gärna köpa ett redan taget foto. Skulle bara bli nervös om någon bad mig plåta vid något speciellt, unikt, tillfälle. Å andra sidan vill de kanske just ha mig för att jag plåtar på ett sätt de gillar? Nå, det kommer inte att hända. Fast det har redan hänt, jag har plåtat ett bröllop för en arbetskamrats räkning. Och det var noll förberedelser, bara ”ta med dig kameran!”. Ingen visste att de skulle gifta sig, vi trodde att det bara var ett födelsedagskalas. Men det blev ändå rätt skapligt, de sa sig vara nöjda.

Det här inlägget ”försvann” men återfanns publicerat den 26 juli, innan det var färdigskrivet. Datorerna spelar en spratt då och då! Eller snarare, jag måste ha järnkoll på datumet när jag tidsinställer inlägget.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2012