Kategorier
Stockholm

Cykelskugga

Cykelskugga

Har som vanligt planer för dagen, men jag orkar fanimej inte. Istälet blir det disk och tvätt, och att sätta ihop veckans infoblad till föräldrarna till mina elever. Det fotande jag sysslar med är också det till detta veckoinfo, det vill säga jag plåtar eleverna. Men det är å andra sidan kul och lika utmanande som vilket fotande som helst. Och lika tillfredsställande när man får till en bra bild, en god komposition.

Men jag har ett projekt på gång! Ni som följer mig får se så småningom. Har 16 bilder kvar att ta.

Fick en låtlista och uppmaningen att lyssna via Spotify, inte YouTube. Pyntar 99:- i månaden för reklamfria versionen och tanken var att kunna lyssna på nya musik efter att ha läst recensioner i t ex DN. The xx och the Vaccines är band jag ska lyssna på. Men när jag ska lyssna mig genom den föreslagna låtlistan på iPhonen funkar det inte! Å andra sidan fungerar det på datorn, det gjorde det inte tidigare 🙂 Lyssnar just nu på ”Den svenska björnstammen”. Bra, om ni frågar mig, men det gör ni ju inte 🙂

CS6-paketet har gjort min hårddisk överfull så jag måste rensa. Och det är bilderna som är enklast att slänga. Låter några passera här på vägen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2012