Kategorier
Berlin

A Berlin view

Ännu ett svårt val mellan färg och svartvitt. I svartvitt försvinner detaljerna i graffitin och det gillar jag inte riktigt.

Låg länge och väntade på DN. Till sist klädde jag på mig och tog hissen ner för att se om tidningen låg utanför porten, vilken den ibland gör när det är ett extra insatt tidningsbud utan nycklar. Mötte tidningsbudet precis utanför hissen och

fick min tidning på vägen upp. Mycket riktigt, han var extra. I dag blir det kanske fotboll, Imogen Cunningham på Kulturhuset och gatufoto på Snickarbacken, In-Public-gänget eller hur det nu var. Om jag hinner med allt.

Berlin-view-BW

 

Berlin-view-färg

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2013

2 svar på ”A Berlin view”

Känns som att väldigt mycket information försvinner i den svartvita historien här, så det är väl färg som gäller här. Snickarbacken kör ju ett tag till, men jag kan verkligen rekommendera den.

Kollade Snickarbacken i går, men de bilder jag fastnade för var svartvita. Kanske för att jag sett flera av färgbilderna tidigare, men några kändes väl grälla. Beträffande mina bilder här, så tycker jag också att det är färg som gäller. Bl a för grafiten.

Stängt för kommentering.