Kategorier
Stockholm

Åker buss, bäst att passa på

I går pratade jag med en kompis som är busschaufför och granne. Kanske tas Nacka-Värmdöbussarna ut i strejk lagom till att jag ska jobba tre dagar nästa vecka. Bäst att passa på att åka buss den här veckan, så jag tog 445 till Slussen för att möta en barndomskamrat, Mikael, som ville köpa min fotobok (ni andra kan kolla den i sidhuvudet ovan). Snackade bort 50 minuter om bildskapande, Micke är konstnär,och att inte fastna i gamla manér, vi snackade om Slussens framtid och om att ta en nostalgipromenad i våra gemensamma barndomsmarker på Finnberget med omgivningar. Läser i sammanhanget att Ånedinlinjen lägger ner och att gamla, fina Birger Jarl då antagligen hamnar någon annanstans. Birger som är årsbarn med oss, 53:a, och som våra fäder varit inblandade i byggandet av på Finnboda Varf. Tråkigt!

Min nya kontorsskrivare  kom kvart i 14 och sen hade jag att göra för att få det att fungera. Hade tänkt mig wifi men hade inte grunkorna för ett lokalt nätverk, så det blev en ethernetanslutning istället.

Kollade James Bond-rullen ”Skyfall” på burken i går kväll. En besvikelse, förra filmen minns jag som mycket bättre. Fler spännande miljöer, fler extraordinära händelser mot i ”Skyfall”, då det mest sköts och sprängdes men aldrig blev spännande. I kväll blir det fotboll, Brasilien-Uruguay i Confederations cup.

Kvinna på buss, färg

Kommer jag att kunna åka buss till jobbet nästa vecka? Eller blir det röd gubbe! Kan jag inte åka buss lär jag få cykla och då har vi iaf en röd gubbe!

 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2013

2 svar på ”Åker buss, bäst att passa på”

Stängt för kommentering.