Kategorier
Stockholm

She-moves from early age

She-moves from early age

Kan ni lista ut hur de här bilderna hänger ihop? Det kan ni såklart, det är ju jättelätt! Hittade bilderna när jag sökte genom arkivet efter en helt annan bildjag tänkte skriva ut. Den hittade jag inte. Tycker de här bilderna visar hur tidigt vissa mönster börjar utvecklas. När jag åker tunnelbanan med mina elever och några tonårsflickor sitter intill ser jag hur småtjejerna studerar dessa intensivt från topp till tå. Kläder, gester, vad de säger etc.

Sen är väl en GB sandwich godare om sommaren än en hot dog?!

She-moves from early age

 Moves

Hårgest-

 Moves

Har två låtar i huvudet, ”Summer nights” från ”Grease” och ”Åh denna natt. Denna härliga natt. Som vi kallar Bella Notte”. Det är +23° i sovrummet, trots att jag har fönstret vidöppet. Min trivselsovtemp är runt 13°. Ute i sommarnatten skrattar ett sällskap högt från någon balkong. En ensam mås skriar sitt ”hiyaa”. Därtill har för mycket tid i taskig sittställning framför datorn gett mig lite ischias så varje rörelse i bingen är en plåga. En magnecyl lindrar så jag får sova åtminstone några timmar. Vaknar med värk i axel/nacke. Antar att det är en form av skörlevnad, börjar iaf känna mig lite ömtålig.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2013

2 svar på ”She-moves from early age”

Intressanta gester. Jag har inte lagt märke till sådana förut, men nu lär jag väl se det överallt 🙂
Mitt sovrum är också för varmt och med vidöppet fönster blir jag störd av alla som sitter uppe sent och grillar i grannskapet. Efter några pilsner är de ganska högljudda. Ja, ja, det hör väl sommaren till. Snart kan jag sova ut på morgnarna i alla fall……

Stängt för kommentering.