Kategorier
Stockholm

City 23:e och 25:e juli

City 23:e och 25:e juli

Dokumentation av ett ögonblick, inget annat!

”En utgift kommer sällan ensam”, gammalt stadsdjungelordspråk. Till min MacBook behövde jag en router för att få till wifi, so I was told. Köpte en AirPort Time Capsule, som förutom att vara en router även funkar som back-upp via Time machine, trådlöst för alla mina tre Macar, so I was told. Återstår att se om verkligheten är lika ljus. Kommer att koppla ur något som funkar, och installera något jag inte vet så mycket om. Spännande!

Det visade sig som väntat att det var Epson-kontorsskrivaren som blev den stora stötestenen, 3880:an har jag inte provat med än. Den hittar inte nätverket, helt enkelt. Övriga enheter hade inga problem, utom gamla iMacen som inte fattade vad det var frågan om. Men det lustiga var att MacBooken hittade skrivaren, trådlöst! Inte för att det gick att skriva ut, men ändå 🙂 Sen var jag ändå lite listig, jag använde MacBooken för att läsa pdf:erna! Vilket tyder på att Acrobaten på iMacen är skadad. Ominstallation av Acrobat!? Slet flera timmar med nätverksinställningarna, hur skriver man ”ä” när inte ”ä” finns i skrivarens knappsats, ”ae” eller ”a” verkar inte duga!? Kl 23.21 var det klart, och det gick att skriva ut både från iMacen och MacBooken. YES!!!

Fotofika med Sven, i går. På Kulturhuset, det lät så mycket om vägjobbarna i sina plasttält nere på Klarabergs så vi skippade kondiset där Nisse Ferlin brukade stå, nu hade han dragit han också. Sannolikt av samma anledning. Vi tog en flukt på en fjärdedel av Imogen Cunninghamutställningen. Båda hade vi sett hela utställningen tidigare. Trevligt med bildsnack och fika, och med ett fett wienerbröd. Kalorikompenserade när jag kom hem, med ett par minuter på motionscykeln. Sällade mig därmed till de bloggare som gärna beskriver sina cykelturer.

Snart avgörs det, Gnesta eller inte Gnesta! Orkar jag upp till 8.24-bussen? För åker jag, ställer jag ut på ”öppet plank”!

Plattan

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2013

4 svar på ”City 23:e och 25:e juli”

Tack för fikastunden igår, alltid lika trevligt att träffas.
Ang morgondagen, jag kan plocka upp dig vid Gullmarsplan vid nio tiden. Då borde du få lite tid med att hinna hänga upp dina bilder.
/Sven

Tack själv, alltid trevligare att spisa sina wienerbröd i sällskap 🙂
Kanon med bilskjuts, var vid Gullmars? Utanför huvudingången?

Stängt för kommentering.