Kategorier
Stockholm

Gatufotokliché

Gatufotokliché

Den här typen av gatufoto är rätt utsliten. Det krävs lite mer för att det ska bli bra än vad jag visar här. Ändå blev det lite okej med de två profilerna till vänster. I övrigt utnyttjar jag ju en annan fotografs bild som bärande element i min bild. Ungefär som att plåta statyer och lägga lite filter och annat jux för att få det se lite konstnärligt ut 🙂

Kvällsläsningen av Niklas Ekdals ” I döden dina män” är stundtals så läskig att jag går och känner på ytterdörren en extra gång. Får hitta något tråkigare så jag kan somna.

Försöker kolla på diverse forum för att få veta vad det är för fel på Acrobaten. Svårt att hitta svar, svårt att navigera på sidorna. Time machine desto enklare att sätta igång, den påstår att den behöver fem dagar på sig för att säkerhetskopiera från iMacen, och det är säkert möjligt när det är första gången. Under tiden jagade jag efter driver för den disconnectade externa hårddisken, hittade och laddade ner. När jag kikar efter ikonen, visar det sig att varken den disconnectade eller den som funkade, syns på skrivbordet. Och LR gick inte att starta. Hoppas det går över när säkerhetskopieringen är klar. Så vi får se hur det blir med färska bilder i den här bloggen, från Gnesta till exempel.

Får skjuts av Sven till Gnesta i morgon bitti och får jag plats på Öppet plank, ställer jag ut några bilder.

gatufotokliché

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2013