Kategorier
Manchester Stockholm

När gatufotandet gått i stå

När gatufotandet gått i stå…

…vad ska du då hitta på? När det inte hjälper att bara gå och gå! Då kan du söka motiv som de nedan. Och då har du tid att komponera bilden. Bilderna är från Manchester och togs en dag när jag inte fick till det.

En effekt av min nykomponerade datormiljö är att de av de senaste två årens bilder som jag lagrat på min andra externa hårddisk för närvarande inte är åtkomliga. Det vill säga bland andra bilderna från Manchester och Berlin. De finns säkert, men jag vet i skrivande stund inte hur jag ska komma åt dem igen. När jag söker mapparna via Lightroom hittas de inte. Ja ja, vad är väl en bild från Berlin?

I ett anfall av hybris, lämnade jag in min mountainbike på renovering. Funderar nämligen på att cykla till jobbet, men det blir sannolikt bara en gång. När jag ändå var på G passade jag på att fixa ett nytt leg, på Skatteverket. Vid mätningen där saknades 4,5 centimeter. Var 186,5 cm lång när jag var som ståtligast, nu bara 182. Undrar var jag kan ha förlagt dem?

Ruggigt vilket klibbigt väder det var, mulet men 110% luftfuktighet eller nå´t!

Komposition med vitt och rött

Komposition med ölburk

 

Läser i kvällstidningen att två till tre koppar kaffe om dagen minskar risken för självmord – med 50 procent! Dags för en fika med andra ord!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2013

2 svar på ”När gatufotandet gått i stå”

I Manchester funkade det bra med ale-provning. Då fick man sina promenader mellan pubarna och med lite tur några bilder 🙂

Stängt för kommentering.