Kategorier
Stockholm

Grafiskt konstverk

Tänker att jag ska börja veckan med något lite mer extremt.Eller vad sägs om nedanstående skapelse? F-n , det här e konst!!! Eller hade varit om jag varit en känd fotograf.

Läser att sossarna vill skrota PPM-systemet. Inte en dag för tidigt om ni frågar mig. Kanske finns det ett  liv som pensionär ändå?

Sista inskolningsdagen för min nya klass av sexåringar i dag, sen ska de klara sig hela dagarna. Det gör de flesta utan problem, de övriga har jag ett öga på så de får stöttning om de skulle behöva det.  Att väcka barns intresse är vad pedagogik handlar om! I morgon har jag de första halvklassgrupperna, hur spännande som helst! Får jag dem med mig?

Ah, den här datorn frestar mitt tålamod svårt. Muspekaren fryser och när den väl lossnar far den iväg helt okontrollerat. Tur jag köpte den lille.

Grafiskt-grillock

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2013

6 svar på ”Grafiskt konstverk”

Den bilden är fin 🙂
Se till att bli känd nu’rå 😉

Visst är det skönt att bli av med PPM-köret? Har du ens öppnat något av kuverten man fick? Jag tror att jag kanske öppnade ett nångång, och gäspade mest…

Har en påminnelse på min iPhone att jag ska kolla mina PPM-fonder, kl 19 varje kväll sen 297 dagar tillbaka pinglar det till 🙂
Beträffande bilden, när väl MoMa sett den är min lycka gjord!

Jäkligt stilig bild, men snön hoppas jag att jag slipper se ännu på ett tag 😉
Några riktigt bra tester på höga ISO med X100s har det inte blivit. Har f.ö svårt att få till det så jag blir nöjd, men det kommer då jag väl hoppas på.
/Sven

Stängt för kommentering.